tirsdag 28. oktober 2008

Navnevalg...


Det er mange som har meninger og idèer...
Noen av de er gode, andre er bare merkelige.


Navn er alfa omega.. Det sier mye om en person føler jeg.. Det skal liksom vokse på personen, hvor personen skal gi personlighet til navnet. Så det er så viktig å ha det helt perfekte navnet. Jeg vil ha et navn som man tenker stort om.. Jeg er kanskje for dyp når det kommer til dette med navn, men navn har alltid vært viktig for meg....
.

8 kommentarer:

Fay sa...

Kjempefine navn Maria:) E sikker på at det blir et fint navn uannsett kass du bestemme dæ for:)
Tim e veldig fint da, hadde det i tankan, men det hadde liksom ikke gått å kalle en av sønnan mine for det:p Alle navnan du har der e veldig sterke navn syns æ ihvertfall, lykke til med det store valget:)

Drømmefanger sa...

Takk snuppa:)
Va storebror som kom med Tim og Sterk.. Nei det ville kanskje ikke vært helt passende for din del! :p Synes også alle e fine på hver sin måte.. Har heldigvis ei stund til å tenke på.

Sarah Emmelin sa...

Æ snakka med ho mamma, og fant ut at pappa hadde villa hadd Linn inni navnet til Fay pga. ei Linda han kjente back then. Og bestefar kalte Mamma Jill fordi han hadde vært intressert i ei Jill før han å bestemor fikk ho mamma.. Snålt, isn't it? :)
Det va skjønne navn du hadde =) Vi har tenkt på Gabriel (Stein kalle vell guttn vårs for Gabriel allerede nu, så.. :P), men vi skal ikke bestemme oss helt før han kommer ut og vi ser ka for en han e :P

Drømmefanger sa...

Ja historien bak navnet e jo morom å vite;) Hehe..
Gabriel..Det e fint. Rent!
Æ kalle han bare Plutti til æ finn ut nokka..
E vanselig å finne på sånt alene;)

Unknown sa...

Hei. Trudde du hadde bestæmt dæ for navn? Huske du hadde to jente forslag og et gutte forslag når vi hadde pratekveld på peppes. Syns de tre navnan va fantastisk. :)
Skjønne godt at det e vanskelig, æ synes åsså at det e vældi viktig! Trur det blir fint uansett ka DU velge! Ikke la nån andre bestemme!:)

Drømmefanger sa...

Christina du e no bra søt:)
Jo, hadde vel bestemt mæ, men det va fordi at æ trudde det va ei lita jenta æ hadde i vente..
Synes Tobias blir så snilt liksom.. Så da måtte æ jo begynne å tenke nye veia. Æ vil ha et sterkt navn, men samtidig ikke blod-harry! Bare å komme med forslag! :)

Anonym sa...

har du bestemt deg for navneller er det fortsatt åpent?
spennende det her. bestemme et navn han skal ha hele livet. litt press på det tenker jeg. du kan danne et sikkelig mobbeoffer navn som i grunnen hadde vært litt morsomt hvis du hadde vært en sikkelig ond person. eller et kult navn så han kan bli rockestjerne eller noe.
liker jødiske navn jeg, det vil si hebraiske, er sterke og unike.
vel, vel, lykke til:)

Drømmefanger sa...

Har nok ikke bestemt meg ennå, og er veldig åpen for forslag! Kommer nok ikke til å bestemme meg før etter fødselen! Vil ha et kult navn, men samtidig sterkt og godt.. Huff, er så vanskelig. Vært mye greiere om det var jente, for da hadde navnet vært bankers! :)